Concept, Image & Design - Creatieve oplossingen met oog voor uw doelstellingen!

Over CID

CID is een full-service buro op het gebied van Web Design, Web Development en Grafisch Design.

Bij CID werken freelance specialisten samen aan uw project!

Bekijk onze services, neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zie Services voor een overzicht van de services die wij bieden en de technologieën die wij hanteren.

U weet al wat u wilt?
Vraag dan gelijk een offerte aan!

Services

 • websites
 • CMS
 • flyers
 • posters
 • CMS Modules
 • Interaction Design
 • CSS
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Flash™ animaties en applicaties
 • huisstijl ontwerp
 • logo's
 • visitekaartjes

Contactgegevens

Voornaam
Ivo
Achternaam
Vandeberg
Telefoon
043-3470843
Mobiel
06-14966870
Adres
Keurmeestersdreef 107D
Postcode
6216 EC
Woonplaats
Maastricht
LinkedIn
ivovandeberg
Skype
ivovandeberg
MSN
cidharta@hotmail.com
Last.fm
last.fm/user/IndigoDragon

Neem contact op…

Bent u geïnteresseerd in onze services of heeft u vragen? Bel gerust even of kies voor één van de andere manieren om in contact te komen met ‘Concept, Image & Design’. >>

_

Uw eigen projectomgeving

Klanten en partners van Concept, Image & Design krijgen toegang tot hun eigen projectomgeving om de voortgang van hun projecten te volgen en hieraan bij te dragen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze services en wenst u een demonstratie van onze content- of project- management systemen? Neemt u dan a.u.b. contact op voor een vrijblijvende demonstratie.

 • Inloggen projectomgeving
 • De gebruikersnaam en het wachtwoord heeft u bij aanvang van uw project ontvangen. Heeft u deze niet onvangen? Neemt u dan a.u.b. contact op.

_

Onze Werkwijze

Fases

De meeste projecten kunnen globaal in drie fases worden ingedeeld. Deze fasering is niet bindend maar dient als leidraad en voorbeeld van de loop van uw project zodat u een beeld kunt krijgen van de voortgang ervan. (zie overzicht onderstaand)

Projectomgeving

Wanneer u klant of partner bent van 'Concept, Image & Design' dan krijgt u tevens toegang tot onze projectomgeving waarop u alle details omtrent uw project terug kunt vinden en hieraan kunt bijdragen.

Fase 1 - Concept

Tijdens de conceptfase worden in samenspraak met u de eisen en wensen omtrent uw project vastgelegd. Er zal in eerste instantie een inleidend gesprek plaatsvinden om een begin te kunnen maken met het concept.

Naast het vormen van een concept zal tijdens deze eerste fase ook alle relevante informatie en bronmateriaal worden verzameld zoals huisstijl elementen (Indien u reeds een huisstijl heeft.), teksten, productomschrijvingen, foto’s, etc.

Voor zowel web (design of development) als grafische projecten is het bepalen van de inhoud van groot belang bij de verdere ontwikkeling van uw project; zowel betreffende semantiek als layout en vormgeving!

Fase 2 - Design

Alvorens uw project volledig uit te werken en u het eindresultaat te presenteren worden er voorontwerpen gemaakt. Indien nodig worden revisies aangebracht. (Het aantal varieert afhankelijk van uw project (c.q. pakket-) keuze.) De nadruk ligt hierbij op de grote lijnen van het ontwerp: kleur, vorm (lay-out) en lettertypen. M.a.w.: er wordt gezocht naar de algehele ‘look & feel’ van het ontwerp. Er wordt, samen met u, de gewenste beeldtaal gevormd.

Ook functionaliteit en ‘interactie ontwerp’ (In geval van bijv. een website.) zijn een agendapunt in deze fase; de gewenste interactie van de gebruiker wordt vastgesteld en de benodigde formulieren en ondersteunende scripts worden, respectievelijk, vormgegeven en ontwikkeld.

Betreft het een ‘grafisch design’ project dan zal aan het eind van deze fase het uiteindelijke ontwerp worden uitgewerkt en geaccordeerd.

Fase 3 - Publicatie

Web Development

De vormgeving, inhoud en functionaliteit worden samengevoegd. De verschillende pagina’s worden gemaakt, ingedeeld en gevuld. CID zal na een eigen testfase uw website samen met u testen en beoordelen alvorens deze ‘voor publiek toegankelijk’ te maken.

Web Design

De voor u ontworpen templates, animaties, formulieren, etc. worden gepubliceerd in de relevante bestansformaten. U krijgt deze aangeleverd op CD-Rom.

Grafisch Design

Het in fase 2 gerealiseerde ontwerp wordt gepubliceerd op het voorafbestemde medium. In geval van drukwerk maken wij het bestand ‘drukklaar’ en sturen het naar de drukker. Uw (bijv.) flyers, posters of visitekaartjes worden gedrukt en kunnen bij u worden aangeleverd.

_
_
_
_
_
_